Help je ons deze website nog beter te maken? We gebruiken daarvoor analytische, marketing-, tracking- en sociale cookies.   Lees meer
Gratis verzending
Levertijd 1-2 werkdagen
30 dagen retourtermijn

Online bestellen

Voor aankopen en leveringen in Nederland, met een besteding boven € 50,-  rekenen wij géén verzendkosten. Bij besteding onder de € 50,- rekenen wij € 6,95 verzendkosten. Voor aflevering van bestellingen buiten Nederland (binnen Europa) rekenen wij € 15,00 verzendkosten. Retour zendingen zijn voor eigen rekening van de klant. Eventueel kunnen aangekochte producten in de winkel worden afgehaald en/of worden geretourneerd.

Wijze van aflevering
Voor de aflevering van onze goederen maken wij gebruik van PostNL.

Wijze van betaling
U kunt bij ons op de volgende wijze betalen:

1. Via MultiSafePay kunt u veilig betalen via iDEAL of CreditCard;
2. Vooruitbetalen, zodra uw betaling ontvangen is versturen wij uw bestelling;
3. Reserveren, u stuurt ons een email en u past de schoenen in de winkel.


Levertermijnen en aflevering 
Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld betreft de plaats van aflevering het door u opgegeven adres. Tenzij uitdrukkelijk een andere leveringstermijn is afgesproken (bijvoorbeeld indien een andere termijn bij het product staat vermeld) geldt een uiterste levertermijn van 30 dagen. Bij overschrijding van de leveringstermijn zult u hiervan met bekwame spoed op de hoogte worden gebracht, doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat u de bestelling heeft geplaatst. U heeft het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden, tenzij u te kennen geeft de aangekondigde langere leveringstermijn te accepteren.
Blijkt een product niet meer leverbaar te zijn, dan zullen wij u indien mogelijk een vervangend artikel aanbieden. Uiterlijk ten tijde van de levering wordt hiervan aan u melding gedaan. U mag dit artikel weigeren, de kosten voor retourzending komen in dat geval altijd voor ons. Voor verzending maken wij gebruik van PostNL.

Zichttermijn en retournering 
U heeft een zichttermijn van 30 dagen, ingaande de dag na ontvangst van de goederen (dit is ruim boven het wettelijke minimum van 14 dagen). Tijdens de zichttermijn zult u de goederen en het verpakkingsmateriaal voorzichtig behandelen. Uitpakken en gebruiken is slechts toegestaan om te beoordelen of u het product wilt behouden. Wanneer u van het ontbindingsrecht binnen de zichttermijn gebruik wilt maken, dan verzoeken wij u daarvan melding te maken via webshop@happywalker.eu . Tevens verzoeken wij u de producten zoveel mogelijk in de originele staat en verpakking terug te laten bezorgen aan het verzendadres, inclusief eventuele toebehoren. Maak hiervoor gebruik van de ingesloten retoursticker. Retournering van de goederen komt voor uw eigen rekening en risico. Terugbetaling van door u reeds voldane bedragen geschiedt binnen enkele dagen en uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding van de koop.

Service en klachten
Klachten of servicemeldingen kunt u als volgt melden: Stuur een e-mail naar webshop@happywalker.eu en vermeldt hierin uw vraag of klacht. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Happy Walker - Bestelprocedure
zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp