happy-walker-wolky-loints-voorjaar-2021

Bestellen & retourneren

Voor aankopen en leveringen in Nederland, met een besteding boven €50,- rekenen wij géén verzendkosten. Bij besteding onder de €50,- rekenen wij €6,95 verzendkosten. Voor aflevering van bestellingen buiten Nederland (binnen Europa) rekenen wij €15,00 verzendkosten. Retour zendingen zijn voor eigen rekening van de klant. Eventueel kunnen aangekochte producten in de winkel worden afgehaald en/of worden geretourneerd.

Wijze van aflevering

Voor de aflevering van onze goederen maken wij gebruik van PostNL.

Wijze van betaling

Je kunt bij ons op de volgende wijze betalen:

  • Via MultiSafePay kunt u veilig betalen via iDEAL of CreditCard;
  • Vooruitbetalen, zodra uw betaling ontvangen is versturen wij je bestelling
  • Reserveren, je stuurt ons een email en je past de schoenen in de winkel.
happy-walker-wolky-loints-voorjaar-2021
happy-walker-glerups-winter

Levertermijnen en aflevering 

Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld betreft de plaats van aflevering het door jou opgegeven adres. Tenzij uitdrukkelijk een andere leveringstermijn is afgesproken (bijvoorbeeld indien een andere termijn bij het product staat vermeld) geldt een uiterste levertermijn van 30 dagen. Bij overschrijding van de leveringstermijn zal je hierover zo snel mogelijk op de hoogte worden gebracht, uiterlijk binnen 5 werkdagen. Je hebt het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden, tenzij je te kennen geeft de aangekondigde langere leveringstermijn te accepteren. Blijkt een product niet meer leverbaar te zijn, dan zullen wij je indien mogelijk een vervangend artikel aanbieden. We zullen hierover altijd contact met je opnemen. Je mag dit artikel thuis bekijken en eventueel weigeren, de kosten voor retourzending komen in dat geval altijd voor ons. Voor verzending maken wij gebruik van PostNL.

Retourneren

Je hebt een zichttermijn van 30 dagen, ingaande de dag na ontvangst van de goederen (dit is ruim boven het wettelijke minimum van 14 dagen). Tijdens de zichttermijn dien je de goederen en het verpakkingsmateriaal voorzichtig te behandelen. Uitpakken en gebruiken is slechts bedoeld om te beoordelen of de schoenen goed passen en of je het product wilt behouden. Wanneer je van het ontbindingsrecht binnen de zichttermijn gebruik wilt maken, dan verzoeken wij je daarvan even een melding te maken via webshop@happywalker.eu. Tevens verzoeken wij je om de producten zoveel mogelijk in de originele staat en verpakking terug te laten bezorgen aan het verzendadres, inclusief eventuele toebehoren. Maak hiervoor gebruik van het ingesloten retourformulier met het retouradres. Het terug sturen van de goederen is voor eigen rekening en risico en kost ongeveer €6,95 per pakket bij PostNL. De schoenen kunnen natuurlijk ook kosteloos in de winkel worden geretourneerd. Terugbetaling van de reeds voldane bedragen geschiedt binnen enkele dagen na ontvangst van de geretourneerde schoenen. Neem bij twijfel of vragen gerust even contact met ons op via mail (webshop@happywalker.eu) of telefoon (050-3137264).

Service en klachten

Klachten of servicemeldingen kun je als volgt melden: stuur een e-mail naar webshop@happywalker.eu en vermeld hierin je vraag of klacht. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Daarnaast ontvangen wij veel vragen over de geschikte maat. Wij adviseren je graag over de juiste maatvoering van een schoen. Dus bij twijfel; stuur gerust een email met je vraag via de contactpagina of rechtstreeks naar: webshop@happywalker.eu. Je kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten, behalve in het weekend en op feestdagen.

Wij zijn je altijd en graag van dienst.