Producten filteren Aantal gevonden producten ({{ pagination.total }})

{{ search ? 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met een ander zoekterm.' : 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met andere filters.' }}

Filters legen
-{{ Math.round(100 - (product.sale_price / product.price * 100)) }}% korting
Close
{{ product.brand }}

{{ product.name }}

{{ parseFloat(product.sale_price ? product.sale_price : product.price).toFixed(2) }} {{ parseFloat(product.price).toFixed(2) }}

Oofos

Oofos is een nieuw merk in onze collectie. Deze lichtgewicht teenslippers zijn perfect voor na het sporten, wandelen of werken. We noemen het een RECOVERY oftewel een herstel slipper. De zool is gemaakt van Oofoam. Dit is een zacht dempend materiaal dat 37% meer schokken opvangt dan andere materialen. Het voetbed omsluit en ondersteunt de voetbogen om de energie-inspanning te verminderen. Dit in vergelijking met schoenen van hun concurrenten. De druk op je enkels, knieën en (onder)rug wordt sterk verminderd. Tevens wordt je voetboog ondersteunt wat zorgt voor betere doorbloeding. Hierdoor herstel je veel sneller van een sportieve inspanning.

Het zijn ideale slippers die deze zomer niet in je schoenen garderobe mogen missen. Draag ze tijdens je vakantie, na wandelingen, na je werk of na het sporten. Ook kunnen deze slippers gedragen worden bij het zwembad of in de sauna.

Onze Happy Walker collectie bestaat uit het OOlala model en uit het OOriginal model. Het Ooriginal model is het eerste model in de OOfos collectie. De combinatie van strak design en revolutionaire OOfoam™ -hersteltechnologie is de basis geweest voor de toekomstige stijlen en modellen. Het OOlala model is ook gemaakt met het gepatenteerde OOfoam ™. Deze slipper heeft een gestroomlijnd voetbed dat bij elke outfit past, dag en nacht.

Voor zowel dames als heren hebben we recovery slippers in onze HAPPY collectie. Feel the comfort, Be Active, Be Happy.