HAPPY sale bij Happy Walker

Ben je op zoek naar schoenen voor een leuke prijs? Dan zijn onze HAPPY sale items wellicht iets voor jou. Twee keer per jaar hebben we HAPPY sale bij Happy Walker. Dan zijn de schoenen van het afgelopen seizoen in de sale, zodat jij deze schoenen voor een leuke prijs kunt krijgen.

De collectie van Happy Walker bieden we het gehele seizoen aan met de juiste prijs / kwaliteitsverhouding. We vinden het belangrijk dat je lekker kunt lopen op onze schoenen. Al onze merken hebben schoenen met hoge loopcomfort en worden volgens hoge kwaliteitseisen gemaakt. Een deel van de collectie wordt duurzaam geproduceerd.

Indien je op de hoogte wilt blijven gehouden wanneer onze HAPPY sale is, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Met de nieuwsbrief blijf je maandelijks op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties, merken en de HAPPY sale.

Schoen onderhoud

Om lang van je schoenen te kunnen genieten is het belangrijk om je schoenen goed te onderhouden. Bescherm daarom je schoenen tegen vuil of andere vlekken met een beschermende spray van Collonil. Het advies is om je schoenen in te sprayen voor de eerste keer dragen, zodat de schoenen optimaal beschermd worden. Daarna adviseren wij de 30-30-30 regel. Houd 30 cm afstand, laat het 30 minuten drogen en herhaal het om de 30 dagen.

Zijn de schoenen toch vies geworden door het dragen? Reinig je schoenen met een reinigingsproduct dat geschikt is voor jouw schoenen. Daarnaast is het ook van belang dat je schoenen op de juiste manier verzorgd, zodat ze er langer mooi uit blijven zien. Met sommige materialen kan het voorkomen dat schoenen van kleur vervagen of dat het leer minder soepel wordt. Het voeden, kleuren of laten glanzen van je schoenen doe je met de juiste verzorgende producten van Collonil.

Benieuwd naar de ervaring van andere klanten bij Happy Walker? Bekijk onze reviews op Kiyoh. Scoor jouw mooie schoenen in de HAPPY sale bij Happy Walker. Zo bespaar je mooi op je uitgaven, zonder in te leveren op kwaliteit. Shop online of kom langs in de winkel in Groningen.