Filter
Close
Blundstone

150 chelsea boot

189.95

Close
Blundstone

2052 chelsea boot

184.95

Beschikbare kleuren
Close
Blundstone

1912 chelsea boot

169.95

Close
Blundstone

508 chelsea boot

169.95

Close
Blundstone

068 Chelsea dress boot

174.95

Beschikbare kleuren
Close
Blundstone

1448 Chelsea lady

189.95

Close
Blundstone

510 Chelsea Classic

169.95

Close
Blundstone

1469 chelsea laarsje

185.00

Close
Close
Blundstone

587 chelsea boot

179.95

Close
Blundstone

585 chelsea boot

179.95

Close
Blundstone

562 chelsea boot

179.95

Close
Blundstone

500 Classic

169.95

Blundstone

Ooit las Chris in het Dagblad v.h Noorden een artikel van een verslaggever over zijn reis naar Australië. Aldus Chris: Ik ben nooit vergeten dat hij in dat artikel zijn ervaring deelde over een paar laarzen die hij daar had aangeschaft. “Waarom worden er in Nederland geen schoenen of laarzen verkocht van deze kwaliteit?” Inmiddels liep hij al 10 jaar op dezelfde laars en was er het comfort en de duurzaamheid echt ongekend! Toen Chris en Yvonne vervolgens het bewuste merk Blundstone tegenkwamen op de beurs, waren ze helemaal enthousiast. Toch heeft het nog enkele jaren geduurd voordat ze zijn begonnen met de verkoop.

The Chelsea-laars

We konden ons eerst niet voorstellen dat het merk Blundstone met eigenlijk maar één model, The Chelsea-laars met de iconische (aantrek)lusjes, een grote rol in schoenenland zou gaan spelen. Inmiddels zijn we al vier jaar enthousiast fan van het merk Blundstone. Doordat veel klanten het enthousiasme over deze unieke Chelsea laarzen hebben opgepikt, is onze collectie enorm uitgebreid. De Blundstone collectie van Happy Walker bestaat uit diverse kleuren van de korte Chelsea Laarzen. De korte laarzen kunnen zowel door heren als dames gedragen worden. Over de hele wereld kun je de populaire Blundstones tegenkomen.

Soorten & modellen van Blundstone

De korte laarzen van dit Australische familiebedrijf kenmerken zich door twee elastische merkbanden. Hierdoor kun je deze laarzen eenvoudig aan- en uittrekken. Het voetbed is uitneembaar, wat de laars geschikt maakt voor bijna elke voet. Bij enkele modellen zoals de `Comfort-groep’ zitten er zelfs extra opvul zolen bij. Deze kun je gebruiken om de schoenen nog lekkerder aan de voet aan te laten sluiten. Er zijn in de collectie inmiddels ook variaties beschikbaar van verschillende materialen. De Classic 500 en de 501 zijn bijvoorbeeld gemaakt van ongevoerd rundleer waardoor ze zich heerlijk naar je eigen voet zullen zetten. De Comfort-groep is juist met leer tegen gevoerd. Dit geeft een luxe gevoel en daardoor ook meer warmte en support. Bij deze modellen is de stevige schok dempende zool van binnen extra zacht gemaakt en door de profielzool is de robuuste uitstraling compleet.

Met de Funstonze kun je de Blundstone laars personaliseren. Je kan ze bevestigen door middel van magneetjes. Wij hebben een uitgebreide collectie Funstonze, mix en match ze met jouw Blundstones!