Producten filteren Aantal gevonden producten ({{ pagination.total }})

{{ search ? 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met een ander zoekterm.' : 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met andere filters.' }}

Filters legen
-{{ Math.round(100 - (product.sale_price / product.price * 100)) }}% korting
Close
{{ product.brand }}

{{ product.name }}

{{ parseFloat(product.sale_price ? product.sale_price : product.price).toFixed(2) }} {{ parseFloat(product.price).toFixed(2) }}

Haflinger

Haflinger maakt prachtige functionele pantoffels met als doel maximaal genot voor de voeten. Het merk is ontstaan in 1898 en deelt nu met de vierde generatie van dit familiebedrijf de liefde voor textielverwerking. Het hoofdkantoor is gevestigd in Goslar, in Duitsland.

Het bedrijf maakt kwalitatief hoogwaardige en duurzame“huisschoenen”. Het model Grizzly is ons vaste model in de collectie in minimaal 3 kleuren. Het bovenwerk is van 100% natuurlijk scheerwol en het voetbed is van latex en kurk. Dit zorgt voor maximaal comfort en een natuurlijke schokdemping.

Door het gebruik van rubberen antislip zolen zijn de pantoffels van Haflinger geschikt om even mee de tuin in te lopen of om de post uit de brievenbus te halen. Happy Walker heeft de populaire Grizzly muilen het hele jaar in de collectie maar uit ervaring weten wij inmiddels dat de voorraad in de zomer soms moeilijker op peil te houden is. Toch dragen de meeste mensen de Haflingers het hele jaar door. Door het natuurlijk gevilten wol voelen ze in de winter warm en in de zomer koel aan. Het model van de Grizzly draagt erg comfortabel mede doordat ze een mooie huilkom hebben. Hierdoor blijft de muil goed aan de voeten zitten. Je loopt er niet uit of dat je het gevoel hebt dat je ze verliest.

In de decembermaand merken we dat veel mensen die zelf deze muilen hebben, ze graag cadeau doen aan hun partner of kinderen. Dit is natuurlijk niet voor niets: als ze zo goed bevallen dan wil je dat delen!