Producten filteren Aantal gevonden producten ({{ pagination.total }})

{{ search ? 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met een ander zoekterm.' : 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met andere filters.' }}

Filters legen
-{{ Math.round(100 - (product.sale_price / product.price * 100)) }}% korting
Close
{{ product.brand }}

{{ product.name }}

{{ parseFloat(product.sale_price ? product.sale_price : product.price).toFixed(2) }} {{ parseFloat(product.price).toFixed(2) }}

Hey Dude

Tijdens een vakantie op Lanzarote in Spanje hebben Chris en z’n vrouw Annet dit leuke merk ontdekt. We hebben toen zelf beide direct een paar aangeschaft. We hebben de hele vakantie op deze schoenen gelopen. De Hey Dude schoenen zijn super comfortabel en zijn een leuk alternatief als je niet perse sandalen wilt dragen. 

Na deze vakantie waren we zo overtuigd dat we ze aan de collectie hebben toegevoegd. Happy Walker heeft voor zowel heren als dames een aantal modellen in de collectie. 

Hey Dude is een Italiaans merk en is ontstaan in 2008. Het idee achter dit leuke merk is dat er lichtgewicht comfortabele, stijlvolle maar ook vooral goed gemaakte schoenen de standaard worden en niet een uitzondering voor hoe je je voeten behandeld. 

De schoenen zijn erg licht van gewicht. De schoenen hebben veel loopcomfort door de zachte en stevige zool. De anatomische binnenzool is gemaakt traagschuim en het is mogelijk om je eigen inlegzolen erin te leggen. Door de lichtgewicht zolen voelen je voeten niet meer moe aan.

Voor het maken van de schoenen wordt het meest duurzame canvas dat beschikbaar is gebruikt voor de bovenkant. De katoenvezels zijn geweven om een stevig canvas te maken en zijn ofwel stijf geverfd of enkelvoudig gespoeld om een zachter doorleefd gevoel te creëren. 

Een leuk weetje van Hey Dude, het is mogelijk om de schoenen te wassen in de wasmachine. Wees hier wel voorzichtig mee, maar op een kort koud wasprogramma is het wel mogelijk om de schoenen weer schoon te maken. Om de voorkomen dat ze vies worden, adviseren we om ze te beschermen met de onderhoudsproducten van Collonil. Ook hebben we producten om de schoenen te reinigen, mocht je ze liever niet in de wasmachine doen.