Producten filteren Aantal gevonden producten ({{ pagination.total }})

{{ search ? 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met een ander zoekterm.' : 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met andere filters.' }}

Filters legen
-{{ Math.round(100 - (product.sale_price / product.price * 100)) }}% korting
Close
{{ product.brand }}

{{ product.name }}

{{ parseFloat(product.sale_price ? product.sale_price : product.price).toFixed(2) }} {{ parseFloat(product.price).toFixed(2) }}

The Chesterfield Brand

Bij Happy Walker houden we van kwaliteit met een eigen karakter. The Chesterfield Brand past dus erg goed bij onze visie; “quality makes you Happy!”

The Chesterfield Brand wil graag dat iedereen positief kan profiteren van betere arbeids- en leefomstandigheden in de mode industrie. Daarom wordt iedereen in hun cyclus gelijkwaardig en eerlijk beloond en maken zij hoogwaardige producten voor betaalbare prijzen.

Dat het mooie label ook nog eens zijn thuisbasis in het hoge Noorden heeft (Assen), maakt onze samenwerking nog specialer. We streven er samen naar om iedereen die op zoek is naar een mooi product te voorzien van de grootse keuze en de beste service. Mocht er op onze website een product niet beschikbaar zijn dan kunnen we vaak snel schakelen om het je alsnog snel te leveren.

Tassen

De collectie van Happy Walker bestaat uit schoudertassen, heuptassen, laptoptassen, reistassen, rugzakken en toilettassen. Alle tassen zijn gemaakt van hoge kwaliteit leersoorten. Bij The Chesterfield Brand vind je tassen die stijl en functionaliteit optimaal combineren. Voordat de tas de fabriek verlaat wordt de tas gekeurd en moet de tas voldoen aan de hoge kwaliteitseisen. De tassen zijn voor elke gelegenheid te gebruiken. Neem de leren tas mee met een dagje shoppen in de stad of neem een mooie leren tas mee met een avondje uit. Elke tas heeft een praktische indeling en ze hebben een tijdloze design. Zo heb je er jarenlang plezier van.

Naast tassen hebben we ook riemen, armbanden en portemonnees in de collectie.

Riemen

De leren riemen van The Chesterfield Brand zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit buffalo leer. Dit leer is naast erg zorgvuldig afgewerkt ook sterk en duurzaam.

Armbanden

De leren armbanden van The Chesterfield Brand zijn gemaakt van cow leather en worden geproduceerd in Argentinië. Het leer is met veel zorg geselecteerd en met veel vakmanschap worden er mooie armbanden van gemaakt.

Portemonnees

De portemonnees zijn gemaakt van de beste kwaliteit leersoorten, hebben de RFID bescherming en zijn ontworpen met tijdloze designs. DE RFID bescherming zorgt ervoor dat de portemonnee beschermt is tegen diefstal via contactloos betalen.