Producten filteren Aantal gevonden producten ({{ pagination.total }})

{{ search ? 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met een ander zoekterm.' : 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met andere filters.' }}

Filters legen
-{{ Math.round(100 - (product.sale_price / product.price * 100)) }}% korting
Close
{{ product.brand }}

{{ product.name }}

{{ parseFloat(product.sale_price ? product.sale_price : product.price).toFixed(2) }} {{ parseFloat(product.price).toFixed(2) }}

Pikolinos

Pikolinos is een familiebedrijf met gepassioneerde vakmensen die hun ziel en zaligheid in de collecties stoppen. Ze zijn vooral bekend door hun zomerse ‘ blote voeten’ collecties. Deze zijn zo zacht en comfortabel dat je er meteen heerlijk op weg kunt lopen. De schoenen zijn lekker luchtig aan je voeten door opengewerkte designs. Ze zijn erg licht van gewicht door een speciale mocassin maakwijze.

Bij deze maakwijze bestaat de schoen uit één stuk leer. Hierdoor zijn de schoenen extra comfortabel. Een ander voordeel is dat het materiaal zich helemaal naar je voeten gaat vormen. Het nadeel is dat deze maakwijze minder duurzaam is omdat er relatief veel leer gebruikt wordt. Pikolinos is hier zich bewust van en is daarom lid van LWG (Leather Working Group). Samen zoeken ze naar alternatieven en verbeteringen voor duurzame leerbewerkingen. Tevens maakt Pikolinos gebruik van gerecycled leer. Zo bestaat de memory foam zool uit 85% gerecyclede materialen. Of de middenzolen, deze zijn gemaakt met harsen uit 100% gerecycleerd papier. Al het papier is afkomstig van duurzame bossen met FSC-certificaat.

Onze Happy Walker collectie bestaat uit comfortabele instappers, sandalen en mooie veterschoenen. Zo is er voor ieder wat wils van dit Prachtige Spaanse merk.

Verleng de levensduur van jouw schoenen de schoenen voor het dragen te beschermen met de onderhoudsproducten van Collonil. Mochten de schoenen vies zijn geworden, dan kun je ze reinigen met de reinigingsproducten van Collonil.

Mochten wij je kunnen helpen met het vinden van de perfecte schoenen, neem dan contact met ons op via 050-3137264 of info@happywalker.eu of kom langs in de winkel in Groningen. Wij helpen je graag.