Producten filteren Aantal gevonden producten ({{ pagination.total }})

{{ search ? 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met een ander zoekterm.' : 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met andere filters.' }}

Filters legen
-{{ Math.round(100 - (product.sale_price / product.price * 100)) }}% korting
Close
{{ product.brand }}

{{ product.name }}

{{ parseFloat(product.sale_price ? product.sale_price : product.price).toFixed(2) }} {{ parseFloat(product.price).toFixed(2) }}

Arcopedico

Al meer dan 20 jaar verkopen wij de gebreide Portugese schoentjes aan liefhebbers van comfort. Het merk is door Professor Elio Parodi in 1966 al geïntroduceerd door het maken van een schoen dat synoniem stond met het woord COMFORT! Nog steeds lopen er vele vrouwen in Portugal op deze makkelijke instappers. Ze dragen ze tijdens het werk of gewoon in hun vrije uurtjes als ze naar het strand gaan. Arcopedico schoenen trainen de voeten. Ze ondersteunen voor een verbeterde circulatie van het bloed en versterken de spieren. Het bovenwerk is gemaakt van luchtig gebreid materiaal, dat mede door het elastische effect, perfect aansluit bij de voetvorm.

De schoenen van het Portugese Arcopedico zijn tijdloos en licht van gewicht. Naast de felle kleuren zijn deze handgemaakte damesschoenen er ook in natuurtinten. De voetbedden zijn anatomisch gevormd, wat tijdens en na het lopen een comfortabel gevoel geeft. Door de samenstelling van de materialen zijn de meeste schoenen wasbaar op 30 graden in de wasmachine. Tip: hang ze op om te drogen.

De ouders van Chris en Yvonne kwamen in de jaren 80, in die tijd eigenaren van Happy Walker voor het eerst met deze schoentjes in aanraking kwamen tijdens een vakantie in Portugal. Vooral de herkenbare in het zwart geklede oudere dames werkten hele dagen op deze comfort slofjes. Dat deze schoenen ook in alle winkels lagen gaf de doorslag om op zoek te gaan naar de achtergrond van dit populaire  model. Dat is de reden dat de Arcopedico “Classic New Sec” het originele model is, dat bij Happy Walker nog steeds verkrijgbaar is in vele kleuren.