Producten filteren Aantal gevonden producten ({{ pagination.total }})

{{ search ? 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met een ander zoekterm.' : 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met andere filters.' }}

Filters legen
-{{ Math.round(100 - (product.sale_price / product.price * 100)) }}% korting
Close
{{ product.brand }}

{{ product.name }}

{{ parseFloat(product.sale_price ? product.sale_price : product.price).toFixed(2) }} {{ parseFloat(product.price).toFixed(2) }}

Blackstone

Toen wij enkele jaren geleden op zoek waren naar een origineel kwaliteitsmerk, dat meer aansluiting had bij onze jongere doelgroepen troffen wij Roel. Hij is de vertegenwoordiger van Blackstone. In zijn showroom vertelde hij ons alles over de achtergrond van het merk, de kernwaarden en de kwaliteit. Omdat de schoenen er ook nog eens fantastisch uitzagen, zijn we gelijk ingestapt met een mooie selectie schoenen voor Happy Walker.

De schoenen van Blackstone zijn van Nederlandse Makelij. Het bedrijf is in 1992 gestart met stoere boots. Inmiddels is er een breed assortiment in de collecties van Blackstone, waarbij de stoere uitstraling nog steeds voorop staat. Stoer, oerdegelijk, de kracht van de expertise van de vakmensen én de kwaliteit van de materialen, zorgen voor een perfecte fit én de perfecte Blackstone schoen.

Happy Walker heeft een prachtige serie sneakers van Blackstone ingekocht voor zowel heren als dames. Is je weleens opgevallen dat de designs van de Blackstone schoenen altijd bewust eenvoudig worden gehouden? Dat komt omdat de focus altijd ligt op de functionele elementen van het materiaal, de details en de afwerking. Hierdoor kunnen we echt spreken van een Premium product dat perfect aansluit bij de trends van nu en jouw individuele stijl.

Sinds enkele seizoenen hebben we van Blackstone ook modellen voor dames geïntroduceerd. Deze damesschoenen zijn herkenbaar door hun trendy looks. Deze schoenen kenmerken zich ook door de kernwaarden van het merk stoer en simpel. Natuurlijk wordt ook hier gewerkt met de beste materialen door de beste vakmensen. Bij Happy Walker brengen we zowel in de zomer als in de winter een originele selectie schoenen. Een selectie schoenen dat tevens past bij de kernwaarde van Happy Walker; schoenen waar je blij van wordt!