Producten filteren Aantal gevonden producten ({{ pagination.total }})

{{ search ? 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met een ander zoekterm.' : 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met andere filters.' }}

Filters legen
-{{ Math.round(100 - (product.sale_price / product.price * 100)) }}% korting
Close
{{ product.brand }}

{{ product.name }}

{{ parseFloat(product.sale_price ? product.sale_price : product.price).toFixed(2) }} {{ parseFloat(product.price).toFixed(2) }}

Ca'Shott

Ca’Shott volgt het Deense gevoel voor eenvoudig design in combinatie met de moderne eisen van comfort. De laarzen, schoenen en sandalen voor vrouwen hebben de Deense look van kwaliteit en comfort met vrouwelijke details.

Na het beursbezoek in Kopenhagen is Ca’Shott sinds 2014 niet meer weg te denken in het damesaanbod van Happy Walker. Wij hebben Ca’shott in Denemarken leren kennen als een eigenwijs en onderscheidend merk. De schoenen hebben een pasvorm waar veel voeten blij van worden.

De eerste jaren richtte het merk zich vooral op de sportieve stoere ronde leesten. Hun specialiteit was de prachtige crêpe zolen in combinatie met heerlijke wollen voeringen. Dit waren voornamelijk boots en korte laarzen. Met deze modellen zijn wij begonnen en deze hebben we nog steeds in de collectie. In de loop van de jaren is Ca’shott mee ontwikkeld en naast deze herkenbare stijl, maken ze nu ook sneakers en modische laarzen.

Wij zoeken voor Happy Walker toch telkens weer naar de onderscheidende modellen bij een merk om op die manier een originele collectie te kunnen aanbieden. Zo hebben we in de zomer vaak de sandalen met de koperkleurige of zilveren buckel op de enkelband. Hét herkenbare detail van Ca’shott in de zomerschoenen. Ook zie je in de sandalen vaak de vrouwelijke comfortabele sleehakken terug. Als je eenmaal de schoenen en boots van het merk hebt ontdekt en van stijl / kwaliteit houdt, dan zul je verrast worden. Het zal dan een terugkerend merk voor veel vrouwen kunnen worden.