Producten filteren Aantal gevonden producten ({{ pagination.total }})

{{ search ? 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met een ander zoekterm.' : 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met andere filters.' }}

Filters legen
-{{ Math.round(100 - (product.sale_price / product.price * 100)) }}% korting
Close
{{ product.brand }}

{{ product.name }}

{{ parseFloat(product.sale_price ? product.sale_price : product.price).toFixed(2) }} {{ parseFloat(product.price).toFixed(2) }}

Lemargo

Lemargo is een Italiaans merk waar de schoenen met veel handwerk worden gemaakt met leren zolen, leren bovenwerk en een leren voering. Het bijzondere van deze schoenen is dat het leer en de schoenen volledig in dezelfde kleur worden geverfd.  Hierdoor matchen deze helemaal met elkaar. 

Het logo heeft iets weg van een vinloze haai, maar is eigenlijk de afbeelding van het stalen element onder de zool van de schoen “De Cambreur”. Dit element is vaak verborgen, echter hebben broer en zus Leombruni besloten dit zichtbaar te laten. Dit zorgt voor het karakteristieke karakter van de schoen. De leesten zijn ruimer en comfortabeler dan van de meeste geklede schoenen merken. Hierdoor is een natuurlijke pasvorm gegarandeerd. De schoenen zijn ook uitermate geschikt voor bredere voeten. 

Happy Walker heeft dit merk ontdekt op de Modefabriek. Dit is een beurs in Amsterdam. Achter de schermen kregen we dit prachtige Italiaanse merk te zien. Op de beurs in Italië hebben we het merk bezocht en ter plekke besloten om met een aantal herenschoenen te starten. Dit merk is sinds 2020 in onze collectie. Inmiddels zijn al vele klanten met ons overtuigd van dit unieke merk met unieke pasvorm.

De collectie van Lemargo bestaat uit sneakers en geklede modellen. Om de levensduur van deze schoenen te verlengen, adviseren wij om de schoenen voor het dragen te beschermen met de onderhoudsproducten van Collonil. Mochten de schoenen vies zijn geworden, dan kun je ze reinigen met de reinigingsproducten van Collonil.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel. Wij helpen je graag.