Producten filteren Aantal gevonden producten ({{ pagination.total }})

{{ search ? 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met een ander zoekterm.' : 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met andere filters.' }}

Filters legen
-{{ Math.round(100 - (product.sale_price / product.price * 100)) }}% korting
Close
{{ product.brand }}

{{ product.name }}

{{ parseFloat(product.sale_price ? product.sale_price : product.price).toFixed(2) }} {{ parseFloat(product.price).toFixed(2) }}

OluKai

OluKai een merk dat duurzaamheid met ocean lifestyle combineert. Ze maken schoenen voor degene die erg van water houdt en ook graag een Aloha levensstijl ambieert. Volgens OluKai gaat deze levensstijl gaat over de actie van geven zonder enige verwachting van ontvangen hebben. Daarnaast produceren zij alleen producten waar zij in geloven. Ze zorgen ervoor dat hun producten alleen van hoge kwaliteit materiaal zijn gemaakt en door vakkundig vakmanschap.

De lederen slippers hebben een perfecte pasvorm. De anatomisch gegoten PU-middenzool wordt gemaakt van nubuck leer. Tevens zorgt de verhoogde dikte en verhoogde omtrek voor verbeterde demping, ondersteuning en bescherming van de voet. Het zijn hierdoor ideale slippers voor de zomer.

De Nui slipper is de één van OluKai’s comfortabele ontwerpen. De Nui combineert uitzonderlijke demping, topkwaliteit leer en vakmanschap voor een unieke pasvorm.

De Pikoi slipper is een comfortabele leren slipper met diepliggend, ondersteunend voetbed. Hierdoor zijn je voeten goed ondersteund en beschermd.

Dit prachtige merk heeft comfortabele slippers voor de zomer. Shop deze slippers online of kom langs in de winkel. Indien er vragen zijn, we helpen je graag. Neem telefonisch op via 050-3136472 of stuur een mail naar info@happywalker.eu.