Producten filteren Aantal gevonden producten ({{ pagination.total }})

{{ search ? 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met een ander zoekterm.' : 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met andere filters.' }}

Filters legen
-{{ Math.round(100 - (product.sale_price / product.price * 100)) }}% korting
Close
{{ product.brand }}

{{ product.name }}

{{ parseFloat(product.sale_price ? product.sale_price : product.price).toFixed(2) }} {{ parseFloat(product.price).toFixed(2) }}

Genuins

Genuins slippers zijn toegevoegd aan ons HAPPY assortiment sinds de zomer van 2021. Deze slippers zijn ter vervanging van de Betula slippers. De welbekende Betula slippers worden helaas niet meer gemaakt. Het heeft een tijdje geduurd, maar inmiddels hebben we een goede vervanger gevonden in de Genuins slippers. Deze slippers hebben dezelfde kwaliteit en loopcomfort als de Betula slippers.

Genuins is een Spaans merk dat sinds 2014 bestaat. Het is een familiebedrijf dat een lange geschiedenis in de schoenenindustrie heeft. Al sinds 1940 maken ze kwaliteitsschoenen als traditionele schoenmakers. Elk model dat dit prachtige Spaanse merk ontwerpt voldoet aan hun kwaliteitseisen en comfort.

De slippers zijn gemaakt van lichtgewicht EVA materiaal met een lichte ondersteuning in het voetbed. Deze EVA-vulling zorgt ervoor dat de slipper flexibel is. De slippers zijn uit één geheel gemaakt. Genuins slippers zijn super geschikt voor warme zomers en worden veel als waterslippers gebruikt voor op het strand en in de douche.

Het is een erg subtiele en stijlvolle slipper, die je eens geprobeerd moet hebben. Shop de slippers online of in onze winkel in Groningen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag. Neem telefonisch contact op via 050-3137264 of via de mail op info@happywalker.eu.