Producten filteren Aantal gevonden producten ({{ pagination.total }})

{{ search ? 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met een ander zoekterm.' : 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met andere filters.' }}

Filters legen
-{{ Math.round(100 - (product.sale_price / product.price * 100)) }}% korting
Close
{{ product.brand }}

{{ product.name }}

{{ parseFloat(product.sale_price ? product.sale_price : product.price).toFixed(2) }} {{ parseFloat(product.price).toFixed(2) }}

Toni Pons

De espadrilles van Toni Pons zijn de perfecte zomerschoenen. De natuurlijke materialen en zachtste leer stoffen voelen heerlijk comfortabel. De collectie van Happy Walker bestaat in het zomerseizoen uit stoffen en suède espadrilles. We hebben zowel platte modellen als met een sleehak in verschillende kleuren en designs.

Toni Pons is in 1946 opgericht door Antoni Pons Parramon in Osor, een klein dorpje in de buurt van Girona, Spanje. Espadrilles met jute of rubber en leren laarzen waren de eerste producten die ze onder het merk Toni Pons verkochten. De basis espadrilles werden in die tijd met name gedragen als werkschoenen op het platteland.

In 1960 kwam Antoni Pons i Carós bij Toni Pons en door zijn visie is het een internationaal merk geworden. Op dit moment wordt het bedrijf gerund door de derde generatie. Tere ere van de hun 70e verjaardag is in 2016 het logo en hun collecties vernieuwd.

Het model Nuria is al jarenlang één van de bestsellers van dit leuke Spaanse merk. De platte zool loopt enigszins af en dit zorgt voor extra loopcomfort. Het bovenwerk is van suède en daardoor zit er geen binnenvoering in de schoen. Dit zorgt ervoor dat de schoen heerlijk en natuurlijk aanvoelt.

Het model Tremp is een echte klassieker binnen de Toni Pons. De touwzool met sleehak heeft een geïntegreerde demping. Het is een chique zomerschoen die je overal bij kunt dragen.

Om de levensduur van deze schoenen te verlengen, adviseren wij om de schoenen voor het dragen te beschermen met de onderhoudsproducten van Collonil. Mochten de schoenen vies zijn geworden, dan kun je ze reinigen met de reinigingsproducten van Collonil.