Producten filteren Aantal gevonden producten ({{ pagination.total }})

{{ search ? 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met een ander zoekterm.' : 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met andere filters.' }}

Filters legen
-{{ Math.round(100 - (product.sale_price / product.price * 100)) }}% korting
Close
{{ product.brand }}

{{ product.name }}

{{ parseFloat(product.sale_price ? product.sale_price : product.price).toFixed(2) }} {{ parseFloat(product.price).toFixed(2) }}

Lizard

Lizard sandalen en slippers zijn comfortabele zomerschoenen. Door het lichtgewicht ontwerp, de goede grip en het maximale comfort zijn het ideale sandalen voor wandelingen, vakanties, stedentrips en dagelijks gebruik. De schoenen worden gemaakt met innovatieve materialen. 

Lizard is een Italiaans merk uit de Dolomieten. Een prachtige gebied in het noorden van Italië. In de jaren 90 is dit prachtige merk opgericht door de Pedrotti familie. Ze kenmerken zich door zichzelf constant te vernieuwen. Tevens creëren ze modellen die anders zijn dan bestaande producten van concurrenten. Dit is de visie van de Pedrotti familie. Deze familie heeft al jaren een grote passie voor schoenen. En deze passie delen we!

Lizard is een nieuw merk in onze HAPPY collectie. Een prachtig Italiaans merk die we graag wilden toevoegen aan onze collectie door hun historie in de outdoor schoenen. Tevens is het een betrouwbaar merk dat comfortabele wandelsandalen maakt.

Happy Walker heeft daarnaast een uitgebreide collectie aan wandelschoenen van het Italiaanse merk Dolomite. Deze schoenen combineren de stevigheid én functionaliteit van een wandelschoen met het comfort van een vrijetijdsschoen. We hebben zowel lage als hoge modellen in onze collectie. Door de collectie van Lizard krijgen we nog een uitgebreidere collectie in wandelschoenen.

Mochten wij je kunnen helpen met het vinden van de perfecte schoenen, neem dan contact met ons op via 050-3137264 of info@happywalker.eu of kom langs in de winkel in Groningen. Wij helpen je graag.