Producten filteren Aantal gevonden producten ({{ pagination.total }})

{{ search ? 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met een ander zoekterm.' : 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met andere filters.' }}

Filters legen
-{{ Math.round(100 - (product.sale_price / product.price * 100)) }}% korting
Close
{{ product.brand }}

{{ product.name }}

{{ parseFloat(product.sale_price ? product.sale_price : product.price).toFixed(2) }} {{ parseFloat(product.price).toFixed(2) }}

Sioux

Sioux staat net als de indianen voor tradities en vrijheid in harmonie met de natuur. Door ambachtelijk maatwerk met eersteklas materialen produceert het Duitse Sioux schoenen in een opvallende look. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en een optimaal loopcomfort. Het verwisselbare voetbed en de extra teen ruimte maken het mogelijk om je eigen steunzolen of inlegzolen te gebruiken.

Sioux is een Duits merk dat is opgericht in 1954. De kenmerken van dit mooie merk zijn nauwkeurig handwerk, hoogste vakmanschap en een perfecte pasvorm. De schoenen zijn gemaakt met de hoogste eisen voor optimale vrijheid bij de tenen. Dit is een belangrijk aspect voor al hun modellen. De leren schoenen zijn met hoge kwaliteit gemaakt om de voetgezondheid te behouden en te verbeteren. De hoogste kwaliteit materialen worden gebruikt voor de zolen. Het schoenleer beschermt de voeten en voorkomt transpirerende voeten.

Het model Grashopper zorgde voor de internationale doorbraak van Sioux. Deze serie is gebaseerd op de natuur en kent vele modellen. Bij Happy Walker heb je de Grashopper damesschoenen in verschillende materialen.

De collectie van Happy Walker bestaat uit een damescollectie en herencollectie. Elk seizoen zorgen we weer voor nieuwe modellen in het assortiment.

Om de levensduur van deze schoenen te verlengen, adviseren wij om de schoenen voor het dragen te beschermen met de onderhoudsproducten van Collonil. Mochten de schoenen vies zijn geworden, dan kun je ze reinigen met de reinigingsproducten van Collonil.

Indien er vragen zijn, laat het ons weten of kom langs in de winkel. Wij helpen je graag.