Producten filteren Aantal gevonden producten ({{ pagination.total }})

{{ search ? 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met een ander zoekterm.' : 'Geen product gevonden, probeer het opnieuw met andere filters.' }}

Filters legen
-{{ Math.round(100 - (product.sale_price / product.price * 100)) }}% korting
Close
{{ product.brand }}

{{ product.name }}

{{ parseFloat(product.sale_price ? product.sale_price : product.price).toFixed(2) }} {{ parseFloat(product.price).toFixed(2) }}

Yokono

Elegantie en comfort staat bij het Spaanse merk Yokono voorop. Laat je voeten verwennen met de hoogwaardige kwaliteit en het tijdloze design dat Yokono te bieden heeft.
De instappers van Yokono zijn de perfecte metgezellen voor warme dagen en ontspannen uitstapjes. Elk paar is zorgvuldig vervaardigd met oog voor detail en biedt een ongeëvenaarde mix van stijl en comfort. Of je nu op zoek bent naar casual slippers voor een dagje aan het strand, verfijnde sandalen voor een zomerse avond, of veelzijdige instappers voor dagelijks gebruik, Yokono heeft de perfecte opties voor jou.
Met een focus op hoogwaardige materialen en duurzaamheid, biedt Yokono instappers die lang meegaan en je voeten ondersteunen met elke stap. Met zachte binnenzolen en flexibele buitenzolen geniet je van optimaal draagcomfort, zelfs tijdens langere wandelingen of ontspannen wandelingen in de stad.
Yokono’s ontwerpen weerspiegelen de Spaanse stijl en charme, met oog voor modieuze details en trendy kleurencombinaties. De slippers en sandalen zijn veelzijdig en passen moeiteloos bij elke zomerse outfit. Of je nu kiest voor een tijdloos klassiek design of een eigentijds model, Yokono biedt een assortiment dat je look naar een hoger niveau tilt.